28 Mayıs 2009 Perşembe

Bir Kaplumbağa Evlat Edinin

Siz de Bir Kaplumbağa Evlat Edinin!

Evlat edindiğiniz her deniz kaplumbağası yuvası, yavrusu ya da erginiyle ilgili, size farklı geri bildirimlerimiz olacak. Adresinize gönderilecek olan özel EKAD sertifikanız ve EKAD tişörtünüze ek olarak sağlanacak bu bilgilerin tamamını, bu sayfalardan izleme olanağı da bulacaksınız. Aynı deniz kaplumbağası ergini, yuvası ya da yavrusunu birden fazla kişinin evlat edinebileceğini de hatırlatalım.

Evlat Edinmenin Bana Geri Dönüşü Ne Olacak?

Ergin
Ergin bireye ait ölçümler, sezon sonundaki yuva ve yavru bilgileri, marka bilgileri ile markalı birey başka bir zaman başka bir yerde yeniden görüldüğünde elde edilecek tüm bilgiler, sayfalarımızda sizin adınıza yer alacak ve size de e-posta yoluyla gönderilecek.
Yuva
Sezon boyunca yuvanızda gözlemlenecek her türlü gelişmeye ek olarak, sezon sonunda yuvanıza ait yavru sayısı ve yavru başarısı bilgileri, sayfalarımızda sizin adınıza yer alacak ve size de e-posta yoluyla gönderilecek.
Yuva + düz/kapaklı kafes
Ekibimizce düz ya da kapaklı bir kafesle korunmaya alınması uygun görülmüş olan bir yuvanın sizin adınıza korunmasına ek olarak, yukarıda belirtilen yuva bilgilerinin tamamı sayfalarımızda sizin adınıza yer alacak ve size de e-posta yoluyla gönderilecek.
Yuva + prizma kafes
Ekibimizce bir prizma kafesle korunmaya alınması uygun görülmüş olan bir yuvanın sizin adınıza korunmasına ek olarak, prizma kafesin üzerinde adınız yer alacak, ayrıca yukarıda belirtilen yuva bilgilerinin tamamı sayfalarımızda sizin adınıza yer alacak ve size de e-posta yoluyla gönderilecek.
Yavru
Yuvadan sağlıklı bir şekilde çıkarak denize ulaşmayı başaran bir yavruya ait veriler ve fotoğraflar, sayfalarımızda sizin adınıza yer alacak ve size de e-posta yoluyla gönderilecek.

Henüz, evlat edinilmiş bir deniz kaplumbağası bulunmamaktadır.
İLK EVLAT EDİNEN SİZ OLUN!

Bir kaplumbağa evlat edinmek için, lütfen aşağıdaki formu doldurup e-posta yoluyla bize gönderin:
evlatedin@ekad.org


Form için : http://www.ekad.org/kaplumbagalariniz.htm